Photobucket
 

Eurovision 2010

postat de dragonfly in 2010-02-07 20:17
Bun gasit. Cei care mai dati pe aici ma stiti, sunt fana Eurovision si ador (ca orice roman) sa comentez asupra lui.

Anul asta sunt dezamagita. Piese bune dar nu pentru un concurs de televiziune cum este Eurovisionul.

Nu va retin mult. Incep aleator:

- Come as one - Hotel Fm - Puteti sa ma bateti, sa ma omorati dar piesa asta nu-mi trezeste nimic. Dar NIMIC..
Tot respectul pentru voce, versuri si muzica. E genul de piesa care am mai auzit-o la Eurovision si care n-a miscat pe nimeni.

- It's not too late - Paula Seling si Kamara - Nu-mi place! Kamara nu mi-a placut niciodata si urasc hip-hop-ul francez... Am auzit Kamara si Paula Se Ling..si m-a bufnit rasul. N-am vrut, jur! Paula si trilurile ei gen Mihai Traistariu m-au intristat. Deci piesa e plictisitoare si mesajul ei nu a ajuns la mine.

- Searching for perfect emotion - Lulu - Imi place muzica. Tipul il stiti, e de la Scoala Vedetelor, e foarte carismatic. Piesa imi suna a ceva foarte cunoscut, inca nu-mi dau seama ce... Piesa e dinamica si imi place (dar nu foarte mult).

- Running out of time - Pasager - Nu stiu de ce dar parca suna a Compact modernizat. Suna bine dar nu pentru Eurovision.

- Playing with fire - Paula Seling si Ovidiu Cernauteanu - piesa foarte buna. Chiar ar merge de Eurovision. Nota 10!

- Come along - Lora & Sonny Flame - Nu mi se pare foarte inspirata ideea de mix intre folclor si raggaeton. Vocea buna a Lorei si un show pe masura pot salva situatia. Ar putea sa mearga la Oslo daca Dida Dragan, Socaciu si Almasan nu se opun.

- Jackpot - Razvan Crivaci - Piesa deosebita. Geniala! N-am mai ascultat de multisor o asemenea trufanda. E o piesa prea buna pentru Eurovision. Am zis!

- Around around - Catalin Josan - Iarasi folclor in mix cu altceva. Uof, Cataline. Nu-mi displace dar e deja prea mult. O sa fie votata de toate fanele Twilight. :))

- Crazy - Alexandra Ungureanu - Piesa buna. Voce si mai buna. Dar lipseste ceva... nu stiu ce. Imi palce piesa dar n-as paria pe ea.

- Love is war - Tina Geru - Eu am ramas dezamagita anul trecut de Tina cand am auzit-o live. Piesa asta nu stiu daca o pune in valoare. Daca nu iese live-ul n-are nicio sansa.

- I'm running - Dalma Kovacs - Dalma e una dintre cele mai bune voci de la noi dar are ghinionul sa cante piese care nu o pun in valoare. Pacat!

- Save their lives - Luminita Anghel , Tony Tamas si Adrian Piper - De unde sa incep?! Lasa-ti-l pe Michael alone. Desi beneficiaza de 3 voci fooooorte bune piesa nu este buna decat pentru o campanie umanitara . Eu cred ca lumea s-a saturat de astfel de melodii lacrimogene. Versuri sfasietoare pe ritm de tuci-tuci. No!
Piesa va fi votata doar pentru cele 3 voci nu pentru ca ar fi o piesa de Eurovision.

- Baby - Alexa - Deci, NU. Ma rezum la atat: Nicola, unde esti?

- Lay me down - Zero - Draguta piesa dar imi lipseste energia din 2008 (parca). Sorry.

- Surrender - Anda Adam feat Connect'r - Piesa dance, nimic deosebit. Daca nu fac show si nu canta bine n-au nicio sansa. Connect'r are deja experienta cu Eurovisonul, ca a fost de partea Moldovei acu' ceva timp. Poate prinde avionul spre Oslo.

- See you in heaven (Michael) - Lucia Dumitrescu - Muzica e groaznica. Versurile sunt ok. Tipa e super simpatica si talentata. Nu cred ca are sanse.

Bafta tuturor! Sper sa mai avem parte de niste scandaluri.


ps: Opiniile mele sunt doar ale mele (adica ale unui ascultator de muzica obsinuit). Nu am pretentia de a fi vreun critic muzical.
Scuzati gramatica, mancatul de litere sau mai stiu eu ce (sunt om).

Comentarii


    Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile

     
     

    powered by www.ABlog.ro

    Termeni si Conditii de Utilizare