Photobucket
 

WOW WOW WOW

postat de dragonfly in 2008-05-18 20:15
Da, a fost Kylie. Da, a fost EXTRAORDINAR. Da, Kylie e superba ( revistele si televizorul nu arata cat e de frumoasa e de fapt)

Domnisoara Kylie ne-a bucurat atat urechile cat si ochii. Desi s-a cam lasat asteptata (concertul a avut inceput cu o intarziere de aproximativ o ora) Kylie si echipa ei s-au revansat fata de cei 20.000 de spectatori .

Show-ul a inceput cu "Speakerphone" , melodia mea preferata de pe cel mai recent album al sau si s-a terminat cu celebra "I should be so lucky" .

Show-ul a avut de toate :
* live de exceptie (nu ma asteptam ca micutza Kylie sa faca atatea " floricele" cu vocea)
* coregrafie foarte buna ( dansatorii ce aveau "neste" patratele de toata frumusetea au trecut de la latino la menuet de parca era ceva firesc)
* spectacol frumos de lumini
* proiectii extravagante
* confetti (cand nu se astepta nimeni, pe piesa "No more rain")
* elemente gay (mai ales pe piesa "Love boat" )
* elemente sado-maso ( pe piesa "Ruffle my feathers" - super piesa btw)
* funk ( "Step back in time")
* costume superbe ( si ale dansatorilor nu numai ale lui Kylie)
* exotism ( "Copacabana")

Publicul a reactionat mai bine decat ma asteptam. A cantat, a dansat si a aplaudat pe toata durata concertului. Piesele care au prins extraordinar au fost " Can't get you outta my head" , "Kids" ," 2Hearts" , "Spinning around" , "In your eyes", "In my arms" si bineinteles " I should be so lucky" (la care Kylie n-a mai avut nevoie sa cante pentru ca publicul a cantat in locul ei).Organizarea a fost ok : fara cozi interminabile la portile de acces. Publicul a fost divers : de la copchii de scoala primara la pensionari grizonati si de la rockeri la printzese Bam-bu.

Nu- mi place atitudinea after-concert a unora : " a fost cheap, n-a fost ca la Paris, n-a avut craniu, panza de paianjen" sau " au mimat instrumentistii". Buey, Bucuresti nu e Paris! For your information la Paris a cantat intr-o sala uriasa cu o scena ce permitea un asemenea show. Pentru un belet de 70 sau 100 de lei vreti laiv? :))
Cred ca artistii romani care au fost la concert si care au adoptat atitudinea asta de "vulpe care n-ajunge la struguri" poate se tem ca romanii incep sa guste muzica buna si o sa vina timpul cand n-o sa se mai bucure asa de mult de un concert gratuit in parcul X presarat cu cantecele usurele mimate cu "talent". In plus : spectacolul ,sa stiti, ca nu se "simte" atat de bine cand stai in zona "vip".

Concluzia : forget about Madonna (who can't sing)..Kylie is the queen of pop.

Tag-uri Technorati: , , ,

Comentarii

 1. Adi aka LunaViteB

  forget about Madonna (who can't sing)..Kylie is the queen of pop ????

  OK. Fiecare cu parerea lui. Nu am ascultat niciodata pe niciuna dintre ele LIVE pt. ca nu am fost la nici un concert :p deci momentan nu te pot contrazice dar nici NU ITI DAU DREPTATE!

  Felicitari pentru prezenta, filmuletul iti apartine? :)

 2. dragonfly

  forget about Madonna (who can't sing)..Kylie is the queen of pop ????

  OK. Fiecare cu parerea lui. Nu am ascultat niciodata pe niciuna dintre ele LIVE pt. ca nu am fost la nici un concert :p deci momentan nu te pot contrazice dar nici NU ITI DAU DREPTATE!

  Felicitari pentru prezenta, filmuletul iti apartine? :)
  Nope, filmuletul nu-mi apartine
  Daca nu Kylie si nici Madonna atunci cine sa fie queen of pop?

 3. loresunprinces

  Eu le admir pe amandoua.Ma bucur pentru Kylie ca s-a facut bine.Este o buna interpreta. :) :)>-

 4. gabell

  Tiesto is the God of pop,lol! :d

 5. dragonfly

  Tiesto is the God of pop,lol! :d
  =)) =)) =))


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile

 
 

powered by www.ABlog.ro

Termeni si Conditii de Utilizare